wttc2019.hu

kannabisz olaj hol kapható

gmail címtár hol van

sokkal több mint testőr onilne

váci út 19 irodaház

nyelv mint jelrendszer

az álláskeresési járadékot mikor utalják

excel nagyobb mint nulla

nematop hol kapható

art"otel budapest bem rakpart 16-19

stadalax mikor hat

Friss kézilabda hírek, női kézilabda, férfi kézilabda, BL

Kézilabda Szorongattuk a románokat, de végül elfogyott az erő Nem sok ilyen meccs van a sportoló pályafutásában – mondta Szucsánszki Zita az esbjergi győzelemről. Kézilabda Szombatig a válogatott összetartásán vesznek részt az Európa-bajnokságra készülő játékosaink. Több hír.

Index - Sport - Kézilabda

válogatott kézilabda meccs

Grundfos Tatabánya Kézilabda Club honlapja. A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Kézilabda | M4 Sport

A magyar kézilabda válogatott hírei. Alfred Gislason úgy gondolja a magyarok elleni meccset leszámítva nem vár rájuk nehéz feladat a csoportkörben.

Ezért imádjuk a kézilabda-válogatottat, óriási meccset

Női és férfi kézilabda magyar bajnokság, kézilabda Bajnokok Ligája valamint válogatott meccsek Európabajnoki selejtezők és torna meccsek és világbajnokságokat közvetítő élő online stream adások. A Sport1 TV, Sport 2 TV, DigiSport1, DigiSport2, DigiSport3,Eurosport, Eurosport2 Player, Spíler1 TV, Spíler2 TV, M4 Sport TV online közvetítése nem csak országon belül

Óriási meccset játszott a világbajnokkal a kézilabda

válogatott kézilabda meccs

A szlovénok elleni továbbjutás egy oxigénpalack jelentőségével bírna a magyar kézilabda számára. Ljubomir Vranjes pedig nekünk és magának is bizonyíthatná nem volt égbekiáltó baklövés tetemes összegért Magyarországra csábítani. Közel állunk ehhez.

Kézilabda - Nemzeti Sport Online

Magyar kézilabda-válogatott. 135K likes. A magyar női és férfi kézilabda-válogatottak, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos Facebook-oldala.

Kézilabda mérkőzések, Kézi meccsek Online Stream

A magyar férfi kézilabda-válogatott hihetetlen feltámadást produkálva 24-18-ra nyert Izland ellen a malmői Európa-bajnokság utolsó csoportmeccsén szerdán. Ez azt jelenti, hogy a magyar csapat öt pontjával megnyerte csoportját és bejutott a középdöntőbe, ahová 2 pontot visz magával.

Magyar női kézilabda-válogatott – Wikipédia

Kiütéses veszprémi győzelem a kézi-BL-ben Ismét edzésbe állt a koronavírussal megfertőződött Bodó Richárd Óriási bravúr: idegenben győzött a tartalékos Ferencváros a női kézi-BL-ben Magabiztosan nyert a Győr a női kézilabda-BL-ben Játék nélkül továbbjutott az Alba Fehérvár a női kézi El-ben Újra edzésben a MOL-Pick Szeged kézicsapata Több játékost lehet

Grundfos Tatabánya Kézilabda Club

Grundfos Tatabánya Kézilabda Club honlapja. A Kék Tigrisek ellátogattak a Grundfos üzemébe. Nézd meg az eseményről készült videós beszámolónkat!

Magyar kézilabda-válogatott - Home | Facebook

A magyar férfi kézilabda-válogatott Magyarország nemzeti férfi kézilabda-válogatottja, amelyet a Magyar Kézilabda Szövetség irányít. A csapat legjobb eredménye világbajnokságon a második hely, Európa-bajnokságon a középdöntő, olimpián pedig a negyedik hely. Ezidáig nyolc alkalommal jutott ki a válogatott olimpiai tornákra. Legutóbb 2012-ben, akkor a negyedik helyen

Hiába vezetett Izland, elhitték, hogy meglehet a meccs

Óriási meccset játszott a világbajnokkal a kézilabda-válogatott Infostart 2020. január 13. 22:02 A magyar férfi kézilabda-válogatott 24-24-es döntetlent játszott Dániával az Európa-bajnokságon, így megőrizte az esélyét a továbbjutásra.

Válogatott kézilabda meccs

ÁPRILIS 21 – 22. | ELŐSELEJTEZŐK
ÁPRILIS 23 – 24. | FŐTÁBLAMÉRKŐZÉSEK
ÁPRILIS 25 – 26. | NEGYEDDÖNTŐK, ELŐDÖNTŐK
ÁPRILIS 27. | ELŐDÖNTŐK, DÖNTŐK
ÁPRILIS 28. | DÖNTŐK

Nézze a
helyszínen a világ
legjobbjait!

qode-eliptic-slider

Fan Csen-Tung

qode-eliptic-slider

Ma Lung

qode-eliptic-slider

Harimoto Tomokazu

qode-eliptic-slider

Majoros Bence

qode-eliptic-slider

Póta Georgina

qode-eliptic-slider

Csu Jü-Ling

qode-eliptic-slider

Ting Ning

qode-eliptic-slider

Isikava Kaszumi

qode-eliptic-slider

Timo Boll

qode-eliptic-slider

Hugo Calderano

qode-eliptic-slider

Csen Meng (Chen Meng)

qode-eliptic-slider

Ito Mima

Írjon nekünk!


Fordítás »
Top