wttc2019.hu

assassin"s creed játék

békaugrás játék

a hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát

lopedium mikor hat

sokkal több mint testőr vide

mikor kell vetni a babot

budapest 19. kerület eladó lakás

cheapest ones to watch fifa 19

pycnogenol hol kapható

szeged szebb lesz mint volt

Kézilabda - NSO.hu
A kézilabda eredmények szolgáltatás több női és férfi bajnokság, kupa, torna és egyéb versenysorozat élő eredményeit kínálja érdeklődőknek, szurkolóknak és sportfogadóknak (Tippmix, stb.).Az élő kézilabda eredmények mellett további érdekes és hasznos mérkőzésinformációk is megtalálhatók: bajnoki tabellák, félidei eredmények.
A 2020-AS EURÓPA-BAJNOKSÁG SELEJTEZŐI - NSO
Kézilabda női kézilabda-válogatott női kézilabda-világbajnokság női kézilabda-vb női kézi-vb kézilabda nemzetisport.hu 2017.07.11 09:44 Frissítve: 2017.07.11 10:31 Női kézi-vb: megvan a magyar csoport pontos menetrendje
női 2020 eredmények, Kézilabda Európa - Eredmenyek.com
női kézilabda vb csoport eredmények Olimpiai Játékok - női Segítség: Ez a(z) Bajnokok Ligája - női 2020/2021 eredményeinek oldala a Kézilabda/Európa szekcióban. Bajnokok Ligája - női 2020/2021 részeredmények és végeredmények, Bajnokok Ligája - női 2020/2021 eredmények és további információk - mindez megtalálható az Eredmenyek.com kínálatában.
A 2019-ES NŐI KÉZILABDA-VILÁGBAJNOKSÁG ADATBANKJA - NSO
női kézilabda vb csoport eredmények Női kézilabda-vb – Spanyolország nyerte a magyar csoportot 2019. december 6. péntek - 09:40 Spanyolország válogatottja 27-26-ra legyőzte Montenegró együttesét a Japánban zajló olimpiai kvalifikációs női kézilabda-világbajnokság pénteki játéknapján, a csoportkör utolsó fordulójában.
Női kézi-vb: megvan a magyar csoport pontos - NSO.hu
női kézilabda vb csoport eredmények Kézilabda-vb: eredmények, csoportállások  szerk. utolsó frissítés: 15:21 GMT +2, 2017. december Két forduló telt el a németországi női kézilabda-világbajnokság csoportköréből.
Női kézilabda-világbajnokság eredmények - NSO
EB 2022 részeredmények és végeredmények, EB 2022 eredmények és további információk - mindez megtalálható az Eredmenyek.com kínálatában. A(z) EB 2022 eredményei mellett több mint 100 kézilabda versenysorozat eredményeit követheted a világ számos országából az Eredmenyek
Női kézilabda-vb – Spanyolország nyerte a magyar csoportot
VB - női élőben a Scoreboard.com oldalain. Ez a(z) VB - női 2019, (Kézilabda/Világ) aloldala. Amennyiben másik, de ezzel megegyező nevű (VB - női) versenysorozatot keresel, válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát (országot) a bal oldali menüben.
Eredmények:Kézilabda élőben, élő kézilabda eredmények
női kézilabda vb csoport eredmények A 2019-es női kézilabda-világbajnokságot november 30. és december 15. között Japánban rendezték meg. Ez volt a 24. női kézilabda-vb. A címvédő a francia válogatott volt. A világbajnokságon 24 csapat vett részt. A világbajnokságot megelőző napokban a román válogatott Corona Brasov csapatában játszó játékosai ellen vizsgálatot indított a a Nemzetközi
Lelátó - Kézilabda-vb: eredmények, csoportállások
női kézilabda vb csoport eredmények A női kézilabda-világbajnokság az Nemzetközi Kézilabda-szövetség (International Handball Federation, IHF) szervezésében, minden páratlan évben, kétévente megrendezésre kerülő nemzetközi kézilabdatorna.A vb-n a selejtezők után 24 nemzet válogatottja vesz részt. A tornát jellemzően decemberben rendezik. A nőknél 1949–1960 között szabadtéri világbajnokságok
Női kézi-vb: megvan a magyar csoport pontos menetrendje - NSO
női kézilabda vb csoport eredmények 2019. november 19-én véget ért a labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának hagyományos szakasza, amely során a tíz selejtezőcsoport első két-két helyezettje, azaz 20 válogatott szerzett jogot arra, hogy szerepeljen a 12 országban rendezendő, a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott kontinensviadalon.
Kézilabda: Bajnokok Ligája 2020/2021 élőben - eredmények
női kézilabda vb csoport eredmények Kézilabda - hírek, programok, friss eredmények, tabellák, élő közvetítések a kézilabda eseményeiről az NSO-n!
Kézilabda - Nemzeti Sport Online
EB - női 2020 részeredmények és végeredmények, EB - női 2020 eredmények és további információk - mindez megtalálható az Eredmenyek.com kínálatában. A(z) EB - női 2020 eredményei mellett több mint 100 kézilabda versenysorozat eredményeit követheted a világ számos országából az Eredmenyek
Női kézilabda-vb: Ők jutottak tovább a magyar csoportból
VB élőben a Scoreboard.com oldalain. Ez a(z) VB 2021, (Kézilabda/Világ) aloldala. Amennyiben másik, de ezzel megegyező nevű (VB) versenysorozatot keresel, válaszd ki a sportágat a felső menüben vagy a kategóriát (országot) a bal oldali menüben. Kövesd a(z) VB 2021 élő eredményeit, végeredményeit, a meccseket és a tabellákat.

Női kézilabda vb csoport eredmények

ÁPRILIS 21 – 22. | ELŐSELEJTEZŐK
ÁPRILIS 23 – 24. | FŐTÁBLAMÉRKŐZÉSEK
ÁPRILIS 25 – 26. | NEGYEDDÖNTŐK, ELŐDÖNTŐK
ÁPRILIS 27. | ELŐDÖNTŐK, DÖNTŐK
ÁPRILIS 28. | DÖNTŐK

Nézze a
helyszínen a világ
legjobbjait!

qode-eliptic-slider

Fan Csen-Tung

qode-eliptic-slider

Ma Lung

qode-eliptic-slider

Harimoto Tomokazu

qode-eliptic-slider

Majoros Bence

qode-eliptic-slider

Póta Georgina

qode-eliptic-slider

Csu Jü-Ling

qode-eliptic-slider

Ting Ning

qode-eliptic-slider

Isikava Kaszumi

qode-eliptic-slider

Timo Boll

qode-eliptic-slider

Hugo Calderano

qode-eliptic-slider

Csen Meng (Chen Meng)

qode-eliptic-slider

Ito Mima

Írjon nekünk!


Fordítás »
Top